Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
aga31 napisał:
agusss,przemyj Milenie oczka wlasnym mlekiem. Julce pomoglo i przestaly ropiec.

Dokladnie... ja tez ta metode sprawdzilam u mojej mlodszej pociechy dwa razy i pomoglo za kazdym razem.... bron boze przemywac oczka rumiankiem, duzo osob mowi ze to dobry sposob ale to nie prawda, rumianek uczula!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, moja Bromba jest już grubo ponad 4 kg....
Chyba sie dziś zabiorę za domowe sposoby na wywołanie porodu bo jeśli mam czekać jeszcze np 2 tyg to strach pomyśleć!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Lady dosia no to big baby hehe gdzie to takie wyrośnie nieraz mi moja mama mówiła jak sie urodziłam to miałam 60 cm i też ważyłam sporo i jesli to jest dziedziczne to mój synek może byc równiez ogromniasty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Moj brat wazyl 4800g i mama urodzila go naturalnie po 30 godzinach meczarni:/

Marta, mi tez powiedzieli ze mam cesarke na 10, ale moze sie okazac ze bedzie o 15 jak jakas nieplanowana bedzie:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
A najgorsze, ze ostatni posilek to ma byc kolacja w czwartek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
4800 ????
no to umarł w butach )))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
wlasnie juz kiedys czytalam o tym mleko i dzis przemylam zobaczymy mam nadzieje ze zejdzie
bardziej mnie martwia te kupki i chyba sie przejde i zapytam co to moze byc

heh fajny smieszek z tej dzidzinki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
mleko matki najlepsze na wszystko mi kazali pępek przemywać mlekiem oczka tez mlekiem i jak katar to tez mleko do noska mleko matki najlepsze lekarstwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
agusss,idz, nie bedziesz sie zamartwiac Pewnie to nic groznego ale po co masz sie zastanawiac czy aby na pewno wszystko jest ok.
lady_dosia, to faktycznie wielka Bromba siedzi Ci w brzuszku, hi,hi Jak juz wyskoczy to bedzie za co zlapac
Moja Julka miala 3660 i taka malutka mi sie wydawala. Jak wychodzilysmy z hotelu to wazyla 3260. Nawet nie pamietam,jak ja sobie dalam z nia rade. Przez miesiac to jak w jakims letargu zylam Na kazde kwikniecie stawalam na rowne nogi Tez tak mialyscie na poczatku? Czy tylko mnie tak pokrecilo?
marzenie, 60cm? Ale dluga bylas A teraz jak wysoka jestes?
Kalba,zaglodzic Cie chca? Niedobre lekarze Nie kaza jesc A tak na powaznie,to jak sie przesunie o pare godzin, to naprawde bedzie Ci w brzuchu burczalo,ze ho,ho
Monika,cos w tym mleku mamy jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Tak, a najlepsze ze mial jakies problemy z krwia i wsadzili go do inkubatora. Jak mama zobaczyla takiego kloca w inkubatorze to nie wiedziala czy sie smiac czy plakac. a obok same kruszynki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok